| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
CLAUDIUSZEUL Junior 2

Data inscrierii: 14/Apr/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: 16/04/2009 10:36 Titlul subiectului: TREABA |
|
|
Mai facem ceva in orasul asta sau ajungem ca TARGOVISTE un oras mort fara cetateni ? PETRU iti trebuie invitatie speciala sa te apuci de treaba? am zis fa-ti consiliul si hai da-i drumul la treaba |
|
| Sus |
|
 |
CLAUDIUSZEUL Junior 2

|
Trimis: 16/04/2009 18:00 Titlul subiectului: |
|
|
| Am o presimtire ca nu se va intampla nimic si nici nu se va rezolva ceva |
|
| Sus |
|
 |
Petru Administrator
Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: 17/04/2009 07:01 Titlul subiectului: Re: TREABA |
|
|
| CLAUDIUSZEUL a scris: | Mai facem ceva in orasul asta sau ajungem ca TARGOVISTE un oras mort fara cetateni ? PETRU iti trebuie invitatie speciala sa te apuci de treaba? am zis fa-ti consiliul si hai da-i drumul la treaba |
E usor sa spui, hai da drumul la treaba, atunci cand nu faci nimic.
Cand am vrut sa fac ceva pentu oras toti au fost impotriva mea, acum am zis sa ne adunam si sa discutam nimeni nimic, doar atat "HAI DA DRUMUL LA TREABA!" |
|
| Sus |
|
 |
CLAUDIUSZEUL Junior 2

|
Trimis: 17/04/2009 07:11 Titlul subiectului: |
|
|
| Atunci propun sa stam asa si sa asteptam o minune, daca vad ca ai fost deranjat ca am zis HAI DAI DRUMUL LA TREABA cine vrei sa inceapa treaba? ti-am zis sa-mi spui cu ce sa te ajut nimic nici un raspuns ,ai facut acest forum sa stam de vb asa puteam sa stam si pe forumul SNAGOVULUI |
|
| Sus |
|
 |
Petru Administrator
|
Trimis: 17/04/2009 08:03 Titlul subiectului: |
|
|
Nu am fost deranjat si inca incerc sa fac cate ceva, dar daca oamenii nu vor ce sa le faci?
In taverna intr-adevar stai mai usor de vorba, dar daca nu ne sincronizam cu intratul in acelasi timp ce faci? De asta am creeat forumul, intra omul vede ce s-a discutat si isi spune si el parerea, asa in taverna el nu stie ce s-a dicutat inainte. |
|
| Sus |
|
 |
bursuc23383 Junior

Data inscrierii: 18/Apr/2009 Mesaje: 13
|
Trimis: 18/04/2009 12:27 Titlul subiectului: |
|
|
| ///Edit postat in consiliu |
|
| Sus |
|
 |
omide Membru junior

Data inscrierii: 22/Apr/2009 Mesaje: 50
|
Trimis: 23/04/2009 07:59 Titlul subiectului: |
|
|
Petru, te rog sa creezi cele 7 topicuri pentru a putea incepe discutiile pe fiecare in parte, altfel se vor amesteca
| Citat: |
1. Primar
2. Serviciul evidenta populatiei
3. Reprezentant lvl 1
4. Serviciul economic
5. Serviciul "Bufon"
6. Breasla Mestesugarilor
7. Gardianul orasului |
|
|
| Sus |
|
 |
omide Membru junior

|
Trimis: 23/04/2009 08:02 Titlul subiectului: |
|
|
.... mai propun un topic nou
Vanatoarea de vrajitoare, topic in care verificam si luam hotarari legate de cei banuiti ca s-ar ocupa cu vrajitoria |
|
| Sus |
|
 |
omide Membru junior

|
Trimis: 30/04/2009 07:51 Titlul subiectului: Scrisoare de bun venit |
|
|
cine ma poate ajuta
Doresc sa scriu o scrisoare de bun venit tuturor celor nou veniti in orasul nostru.
Scrisoarea vreau sa fie cumva semioficiala, adica:
- sa fie din componentă consiliului orasului
- sa fie de bun venit, in asa fel ca sa-i ridice moralul celui nou venit
- o scurta descriere a orasului (lac, taverne, piata bogata, primar, preot, etc)
- o scurta prezentare a legilor locale
- ... si ce mai credeti voi ca ar trebui sa stie despre orasul nostru un nou venit
aceasta scrisoare va vi trimisa zilnic tuturor nou venitilor de catre mentorul orasului.
Astept propuneri de scrisori din partea voastra |
|
| Sus |
|
 |
Petru Administrator
|
Trimis: 30/04/2009 22:21 Titlul subiectului: |
|
|
| La ora asta nu imi vine in minte nici o alta idee care ar putea fi adaugata, eu cred ca ai punctat tot ce putea fi spus. |
|
| Sus |
|
 |
omide Membru junior

|
Trimis: 01/05/2009 07:25 Titlul subiectului: |
|
|
un model va rog
eu nu sunt bun la RP, de aceea cer susținerea vostru |
|
| Sus |
|
 |
Petru Administrator
|
Trimis: 01/05/2009 08:19 Titlul subiectului: |
|
|
| omide a scris: | un model va rog
eu nu sunt bun la RP, de aceea cer susținerea vostru |
Aici chiar e BUBA, nici eu nu prea ma pricep.  |
|
| Sus |
|
 |
LadyZelda Junior

Data inscrierii: 11/Apr/2009 Mesaje: 4 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 02/05/2009 22:26 Titlul subiectului: |
|
|
Sa propun eu o schita pe care sa avem ce lucra:
Consiliul orasului Snagov va ureaza BINE ATI VENIT!
Venim in intampinearea domniei vostre cu inima deschisa dandu-va cateva sfaturi:
Cititi cu atentie mesajul de la Primarie, hraniti-va zilnic si lucrati pentru ca astfel sa contribiti la bunastarea dumneavoastra personala, si a obstii de-o potriva.
Ati sosit prin bunavointa sortii intr-un orasel linistit, de la marginea unui lac bogat in peste; va dorim sa va simtiti aici ca intr-o vacanta placuta fara de sfarsit. In aceasta vacanta tot ce aveti de facut este sa va distrati impreuna cu noi!
Locul in care se creeaza cele mai trainice legaturi, au loc cununii si se fac afaceri este reprezentat de Taverna. Tavernele nostre sunt putine la numar, dar va siguram ca serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate. Pentru bunastarea orasului recomandam consumarea de alimente din taverna primariei, iar pentru un sfat va puteti adresa in Academia Incepatorilor. Nu ocoliti nici taverna La caru cu bere unde puteti gasi berea cea mai ieftina.
Principalul nostru tel este crearea unei atmosfere placute si de aceea trebuie sa nu uitati nici o clipa ca va aflati aici numai pentru distractie, la fel ca si cei din jurul vostru! Nu avansarea este totul in acest joc, inchipuiti-va ca personajul e ceva viu care are necesitate si de viata sociala si de rasfat (o mancare mai buna, o haina mai potrivita).
Pentru a trai in buna intelegere au fost create mici reglementari unificate intr-un cod de legi ce poate fii accesat pe Forum cu contul de jucator in sectiunea Principatul Valahia – Legile Principatului.
|
|
| Sus |
|
 |
omide Membru junior

|
Trimis: 03/05/2009 11:46 Titlul subiectului: |
|
|
e bun, dar pare un pic oficial